logo b llibertari
llibertari

21-27 abril: activitats de la primavera llibertària

OLYMPUS DIGITAL CAMERA23 d’Abril: LA DISTRI SURT AL CARRER Tot aprofitant el dia del llibre, “la Distri”, la distribuidora de material anti-autoritari surt al carrer amb tots els seus llibres carregats de denúncia, lluites, reflexions, narracions, contes per a les petites, memòria històrica,..

Lloc: ens trobaràs durant tot el dia a l’últim tram del Passeig Pere III (prop de la orxateria Xixonenca)

***

24 d’Abril – 20h: XERRADA sobre experiències organitzatives al Brasil +SOPADOR pro-Ràdio Bala

El proper dijous 24 d’abril, ja dins la Primavera Llibertària, ens trobarem a l’Ateneu Popular la Sèquia per gaudir del sopador que vindrà acompanyat d’una interessant xerrada que hem pensat ens pot aportar a les que hi assistim. Hi vindà  en Luís Rodolfo Castro, un company Brasiler que es troba ens aquests moments per Catalunya. La llarga trajectòria del company des de les lluites contra la dictadura del Brasil, passant pels grups de suport a Puig Antich i el MIL desde les Banlieues de París i sent dirigent del Partido de losTrabajadores del Brasil pot transmetre’ns diferents experiències organitzatives i de lluita. Com des del Partit que sorgia dels moviments socials de base acabava sent el que ha sigut; i posant-nos al dia de la crescuda exponencial de la movilització al carrer arran de la celebració del mundial de fútbol.

La xerrada tindrà inici a les 20h i el sopador, vegà com sempre, cap a les 21:30h.  Salut i Primavera!

El deliciós sopador llibertari mensual anirà destinat aquest cop per a l’autogestió de Ràdio Bala, la ràdio lliure de Manresa.

Lloc: Ateneu Popular la Sèquia (Manresa)

***

27 d’Abril – de 11 a 13h: RUTA HISTÒRICA DE L’ANARQUISME. Recorrerem els llocs més representatius de l’història rebel i revolucionària de Manresa, tot realitzant una ruta diferent a la de l’any passat.

Lloc: Parc de la Seu (Manresa)