logo b llibertari
llibertari

21 Gener | Solidaritat amb les companyes acusades d’expropiar bancs

 El 21 de Gener  – Jornada Solidària

Des de Manresa també ens sumem a la jornada de lluita descentralitzada en solidaritat amb els companyes acusades d’expropiar bancs a Alemanya.

Les companyes anarquistes acusades de participar en una expropiació a una sucursal bancària a Aachen el novembre del 2014 segueixen empresonades a Alemanya esperant l’inici del judici el 23 de gener del 2017. La companya holandesa, processada també per expropiacions a sucursals bancàries al mateix territori, avui en dia es troba en llibertat, tot i que la fiscalia ha presentat un recurs després de la seva absolució.

No caurem en els seus jocs d’innocent o culpable, no ens importa. No són víctimes, són lluitadores, i en dies com el pròxim 23 de gener quan comenci el judici, ens reafirmem una vegada més, rebutjant aquestes categories i teixint lligams de solidaritat i rebel·lia. Per això, animem a totes a solidaritzar-se amb elles el dissabte 21 de gener als carrers dels vostres pobles, barris, ciutats o viles per a què es visibilitzi el cas que té a les companyes segrestades

A Manresa, serà el dissabte 21 de gener a les 12h a la Plaça Sant Domènec i després seguirà amb dinar i xerrada a l’Ateneu Anarquista La Ruda.

(+ info: https://solidaritatrebel.noblogs.org/informacio-sobre-el-cas/ ).