logo b llibertari
llibertari

25-28 juny | 11a Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona

XI Mostra del llibre anarquistaSalut a tothom! La Mostra del Llibre Anarquista torna un any més als carrers de Barcelona i ja en són onze, qui ho hagués dit quan vam iniciar el camí al nostre estimat Besòs? Doncs continuem aquest peculiar periple per la ciutat, redescobrint-ne cada racó carregat de passions, històries i lluites. Enguany arribem a la Prosperitat, Nou Barris, i com altres vegades trobem companyes i aliades, lluitadores i resistents, que fan aquestes jornades de debat, crítica i reflexió possibles. Seran quatre dies per alimentar el nostre cervell, establir llaços, discutir idees i fer un pas endavant cap a la llibertat. Aquest món que portem a dins vibra per sortir i conquerir cada espai de la nostra existència. Anarquia!

Estem omplint la web de contingut i aportant informació i bibliografia sobre els temes que es tractaran aquest any a la Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona: de la gestió de la salut a la manipulació de la nostra pròpia història, el control social mitjançant el disseny de la ciutat, les diferents visions sobre la pedagogia i la recuperació de les nostres lluites, els conflictes distants geogràficament però propers en sentiments i desitjos, l’alliberament animal, la institucionalització i alguna sorpresa més… Estigues alerta!

Els actes es celebraran a la llibreria En Su Tinta [Carrer de Badosa,17], l’Espai Dinamo DIY [Carrer Molí 1, Local 3] i la Plaça Ángel Pestaña, a Nou Barris.

La web de la Mostra, on es pot consultar tot el programa és a: http://www.llibreanarquista.net/