logo b llibertari
llibertari

Dissabte 6 d’abril: l’anarquia surt als carrers al mercat de Bellvitge (l’H.)

cartell_a_carrers_baixaEl passat mes de gener unes quantes companyes que formem part de diversos projectes anarquistes i llibertaris ens vam trobar organitzant la concentració en solidaritat amb els companys/es represaliats/es en els desallotjaments de Villa Amalias i Lelas Karagiannis, espais okupats des de fa més de 20 anys a Atenes, Grècia.

Era la primera concentració estrictament anarquista que es convocava a Barcelona des de feia temps.

Ens vam concentrar un dissabte al matí amb desenes de companyes repartint propaganda, agitant als carrers i solidaritzant-nos però també parlant dels diferents projectes que estem duent a terme, posant idees en comú…

Valorant la trobada com a positiva, volem contribuir a que aquest tipus d’espais es donin de manera més regular donant visibilitat a la lluita, prenent els carrers.

És per això que us convoquem el proper dia 6 d’Abril d’11 a 14 hores al Mercat de Bellvitge (L’H). Per enfortir els espais de difusió i agitació anarquista a les nostres ciutats, barris o pobles. Per a trobar-nos, compartir reflexions, publicacions i material anarquista mitjançant l’encontre de distribuïdores, propaganda pròpia, campanyes existents, lectura de comunicats… Per a treure l’Anarquia als carrers!