logo b llibertari
llibertari

Agenda llibertària 2012

Bones a totes i a tots!

 

Com ja sabeu, ja és aquí l’Agenda Llibertària 2012!

 

En primer lloc us volem agrair el suport que rebem de totes/tots vosaltres en comprar l’agenda. L’agenda llibertària és una de les fonts de finançament del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs (CEJEB) de Berga per tal, no només de mantenir el local, sinó també ampliar la biblioteca i l’arxiu, impulsar campanyes i publicacions, etc.

 

A més, la gent que participem a l’agenda, intentem que també sigui una eina de finançament polític per tots aquells col·lectius/distribuïdores que la venen. Per això, i degut a alguns malentesos amb els quals ens hem trobat, volem fer alguns aclariments sobre els preus.

 

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del CEJEB, un dels nostres projectes polítics.

 

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu.

 

En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financiïn butxaques privades.

 

Per acabar, us recordem que, com altres anys, l’agenda inclou un calendari menstrual, un altre per la planificació, un horari i, a més, enguany també un calendari del pagès. Seguim tenint el directori actualitzat de col·lectius anarquistes, a més de les pàgines pels telèfons i correus electrònics i hem augmentat les pàgines de notes.

 

Els textos d’aquest any són la biografia i la valoració de l’obra i/o algun dels seus textos, de persones que ha fet aportacions al pensament crític i antiautoritari.

Per qualsevol consulta o comanda podeu fer-la enviant un correu a agenda@berguedallibertari.org.

Moltes gràcies de nou, salut i fins aviat!