logo b llibertari
llibertari

Agenda Llibertària 2014. Ja pots fer la teva comanda!

Agenda_Llibertària_2014 (cartell) [CEJEB]Salut a totes i tots!!

L’Agenda Llibertària 2014 està a punt de sortir. Un any més i van vint-i-cinc!

Com altres anys, l’agenda és multilingüe, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2014-2015, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany com que el projecte fa 25 anys hi ha textos de valoració dels col·lectius que al llarg d’aquests anys han fet l’agenda a més d’una selecció de textos i imatges ja publicats altres anys a l’agenda llibertària.

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, un dels nostres projectes polítics.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu. En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financin butxaques privades.

En breu la podreu comprar als llocs habituals.

Ja podeu fer les comandes a: agenda@berguedallibertari.org.

Moltes gràcies, salut i fins aviat!

Agenda Llibertària 2014. Ja pots fer la teva comanda!

Agenda Llibertària
Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Carrer del Balç número 4
08600 BERGA (Barcelona)
Tel. 938 216 747
agenda@berguedallibertari.org
www.bllibertari.org

 

¡Buenas a todas y todos!

Ya tenemos la Agenda Libertaria 2014. Un año más y van ¡veinticinco!

Como otros años, la agenda es multilingüe e incluye calendario menstrual, calendario para programarte las semanas, calendario 2014-2015, horario, calendario agrícola, y claro el directorio actualizado de colectivos anarquistas de todo el mundo, mantenemos las páginas para apuntar teléfonos y para tomar notas.

 

Este año como que el proyecto cumple 25 años hay textos de valoración de los colectivos que a lo largo de estos años han hecho la agenda además de una selección de textos e imágenes ya publicados en otras ediciones de  la agenda libertaria.
El precio final de venta al «público», es decir, a las personas individuales —sean militantes o no— es de 9 €; así la vendemos nosotros, independientemente de la cantidad de agendas solicitadas. Todo el beneficio va destinado a la autogestión del Centro de Estudios Josep Ester Borràs, uno de nuestros proyectos políticos.

Pero los colectivos o distribuidoras que a su vez venden la agenda en personas individuales, tienen un 30% de descuento, es decir, nos pagan 6’30 € por agenda, también independientemente de la cantidad de agendas pedidas. Entendemos que este 30% de beneficio que ganan las distribuidoras, se destinará a otro proyecto autogestionario y colectivo.

En definitiva, lo que buscamos es que los beneficios de la agenda vayan siempre destinados a la autofinanciación de los proyectos políticos, ya sea nuestro o el de las personas que la compran para venderla, a la vez, intentamos evitar que, con la excusa política, se financien bolsillos privados.

En breve la podréis comprar en los establecimientos habituales.

Ya podéis hacer los pedidos enviando un correo a: agenda@berguedallibertari.org.

¡Muchas gracias, salud y hasta pronto!

https://bllibertari.org/agenda-llibertaria-2014-ja-pots-fer-la-teva-comanda.html

Agenda Llibertària
Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Carrer del Balç número 4
08600 BERGA (Barcelona)
Tel. 938 216 747
agenda@berguedallibertari.org
www.bllibertari.org