logo b llibertari
llibertari

Allò que no hem pogut publicar a: Pèsol Negre 74

La publicació llibertària El Pèsol Negre portava pràcticament un any i mig sense aparèixer. Al no estar subvencionada, surt quan tenim forces suficients i degut a la multimilitància, necessitàvem unes petites vacances.

Ara volem recuperar tots aquells articles que no han entrat en el numero 74 per què temporalment no coincidiren amb la data de la seva publicació, però que ja estaven enllestits i que algú havia fet l’esforç de realitzar.

El 7 de setembre, publicarem l’article “A 7 anys de la mort d’en Mustapha sota custòdia policial”, un article realitzat inicialment pel llibre “Des de la Reserva: 35 anys de construcció d’alternatives a Manresa” i que parla dels aprenentatges de la lluita contra la impunitat arrel de la mort d’en Mustapha sota custòdia policial.

El 27 de juliol, publicarem una entrevista en Tasos Smetopoulos sobre la situació de les refugiades a Grècia i el projecte Steps.

El 3 de juliol, sortí un article realitzat per l’ex-maqui Joan Busquets sobre el seu company Ramon Vila Capdevila

Per últim, voldríem recuperar l’entrevista feta mitjançant una carta a la nostra companya i amiga Lisa, presa a Alemanya acusada d’expropiar un banc.

Salut i llibertat!