logo b llibertari
llibertari

[Berga] Comunicat de la CGT a Montajes Rus

Des de la Secció Sindical de Rus volem comunicar-vos que ens oposem totalment a l’ERO proposat per l’empresa Montajes Rus. Ens oposem a que s’executi cap acomiadament. Creiem que a través de la mobilització dels treballadors i fent accions, podem revertir aquesta decisió unilateral provocada pel tancament de la mina de Vilafruns. Hem de recordar que aquesta mina porta anys retallant en temes de seguretat laboral i  no oblidem que això ha provocat moltíssims accidents, molts d’ells molt greus i malauradament treballadors morts.

Morts i accidents laborals per la deixadesa per part de la empresa ICL i, amb el vist-i-plau de les administracions, que miren cap a un altra banda cada vegada que hi ha hagut un accident.

Companyes/s, més que mai hem de fer pinya i anar tots a una, cal deixar enrere les diferències, estem tots al mateix “bombo”, i ningú ho te millor que ningú.

Necessitem anar tots a una, per ser forts davant aquestes empreses manipuladores i aquesta administració irresponsable. A tots ells els importa ben poc deixar sense feina 248 famílies de manera directa, i moltes altres  famílies de manera indirecta. Tot per una gestió nefasta d’una explotació, amb la finalitat de guanyar el màxim estalviant amb mesures de seguretat i jugant amb la vida de tots nosaltres.

QUE NO ELS SURTI GRATIS! LLUITEM!