logo b llibertari
llibertari

Concentració de la Coordinadora antifeixista

Amb els companys/es treballadors/es immigrants:
El passat cap de setmana, el partit d’ultradreta Democracia Nacional va convocar una manifestació contra els immigrants al barri obrer madrileny d’Usera, que va ser autoritzada per la delegació del Govern de Madrid. Algunes persones s’hi van dirigir per mostrar el rebuig a aquella manifestació de feixisme i xenofòbia, entre ells en Carlos Javier Palomino, un jove de 16 anys, que abans d’arribar-hi seria apunyalat al metro per un neonazi de 24 anys, militar de professió, en identificar la seva estètica antifeixista. En Carlos moria minuts més tard, mentre altres persones van resultar ferides pels mateixos agressors (un d’ells de ferida d’arma blanca al pulmó).

Una vida més apunyalada pels sicaris d’ultradreta, mentre institucions, policia, poder judicial i premsa en general continuaran en la seva complicitat, tan aplicats i preocupats en la repressió a l’incivisme, la pobresa, l’immigrant o la dissidència política.

Des de Berga volem manifestar tot el nostre suport a en Carlos i la seva lluita, així com tot el nostre rebuig al feixisme i la xenofòbia, també en les seves expressions més locals, per tendir la mà als companys i companyes immigrants de classe treballadora i construir plegats una societat justa, lliure i igualitària. Combatrem el feixisme imperant i les seves expressions, a Berga i arreu.

Carlos, la teva lluita, la nostra lluita.
Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

Ni a Madrid a ni enlloc, antifeixistes sempre!

Coordinadora antifeixista (Berga)

Concentració:

Dissabte 17 a les 21h a la plaça st. Pere de Berga