logo b llibertari
llibertari

Concentració per la llibertat d’Amadeu Casellas

DIVENDRES 9 D’OCTUBRE A LES 20:30H

LLOC: PLAÇA DE L’ESTACIÓ

RENFE/METRO CORNELLÀ

Des de la CNT-AIT de Cornellà i comarca realitzem aquesta concentració per exigir la llibertat immediata del nostre company Amadeu Casellas, i per mostrar-li el nostre suport en la lluita contra la injustícia carcerària que es pateix amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris i la Generalitat com a còmplices.

L’Amadeu porta a presó més de 23 anys, sense cap delicte de sang. Durant tota la seva condemna ha estat un pres lluitador, denunciant les injustícies socials, de dins i fora de presó. Aquesta actitud de denuncia mai la ha deixat de costat. Treure a al llum les màfies imperants a les presons i tot el negoci que hi ha darrera ha estat una constant en ell.

Ja porta més de 80 dies en vaga de fam, denunciant totes les privacions i negacions de drets bàsics que esta rebent. La seva situació física es dèbil, però no es pot deixar passar i l’Amadeu ha de sortir al carrer amb nosaltres. Problemes i negacions de comunicacions i visites, intervenció del correu, nefasta assistència mèdica i tracte abusiu per part de la direcció de la presó i les institucions administratives de Catalunya.

Destapem totes les injustícies actuals, l’Amadeu no està sol.

L’estat empresona a qui el qüestiona. No silenciaran la seva lluita!

LLIBERTAT INMEDIATA PER L’AMADEU CASELLAS!

SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTES

www.llibertatamadeu.blogspot.com