logo b llibertari
llibertari

Concentració per la llibertat de les companyes preses i contra la llei mordassa

cartellpetitExigim la llibertat immediata de les nostres companyes

La matinada del passat 15 de novembre centenars de Mossos entraven per la força a centres socials, ateneus i cases particulars i feien desenes de registres i onze detencions a Manresa, Sabadell, Barcelona i Madrid. Dijous 18 duien les nostres companyes segrestades cap a Madrid on després de fer-les declarar després d’una pantomima judicial; set de les nostres companyes han estat empresonades.

 

Amb el nom d’operació Pandora la policia catalana va detenir onze companyes, set de les quals segueixen segrestades per l’estat. Companyes amb les que no només compartim esperances en un món nou sinó que compartim projectes concrets, comuns. Amb les quals som no només companyes, sinó també amigues.

Aquest tipus d’actes mostren la cara més sòrdida i realista de l’estat i el sistema que alimenta. I malgrat voler mantenir el cap fred, sentim la ràbia ben endins. Volem expressar públicament tota la nostra solidaritat amb les companyes detingudes i les seves amigues, les seves companyes, les seves familiars i tota la nostra ràbia cap els demòcrates i els feixistes que les han segrestat.

Animem a tothom que estimi la llibertat i la justícia social a participar en les diferents convocatòries i a actuar únicament segons el que la justícia social ens demana.

Salut i anarquia!

 

Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Berga, 19 de desembre de 2014

Suport econòmic: ES68 3025 0001 19 1433523907