logo b llibertari
llibertari

Sobre la mani i la concentració de dissabte

A la plaça universitat ens vam congregar unes dues centes persones aproximadament per tal de fer conèixer la situació i la lluita d’Amadeu Casellas i exigir la seva posada en llibertat immediata. Hi havia força gent per ser el30 d’agost, tot i que no era cap bestiesa. Bàsicament estava present el món antiautoritari, la gent més activa i els anarquistes. Poc després de les sis més o menys (la concentració era a les cinc) idesprés de la lectura d’una carta d’Amadeu i d’un comunicat, es va començar a caminar en manifestació pel carrer Pelai, rambla aball i fins la plaça de Sant Jaume. Tot xino xano, mentre algunes corejaven consignes en favor de la llibertat d’Amadeu, altres anavem més callats, altres s’expresaven per mitjà de pintura i alguns per mitjà d’uns potents trons. A la plaça de Sant Jaume després de la lectura d’un text i just abans que es desconvoqués un servidor va marxar cap a la concentració de record a Josep Luís Facerías. Hem sabut que algunes persones, una bona estona després de la manifestació van ser identificades.

A l’acte de Josep Luís Facerías va ser senzill però emotiu, amb unes trenta o quaranta persones assistents i molts diverses (els de sempre, més alguns joves i veïns diversos).

Bon dia per recordar dos anarquistes. Un que va morir lluitant i l’altre que està decidit a fer-ho. Facerías no t’oblidarem mai! Amadeu estem amb tu! Salut i anarquia!