logo b llibertari
llibertari

Crònica i imatges de les activitats del cap de setmana

Divendres el concurs de truites va acabar amb la esperada victòria de l’esportista i cuiner Manel, membre de l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat. És van presentar cinc truites, va guanyar la de bolets del Manel, amb trompetes de la mort, d’origen incert incloses. Hi va haver la típica de patata i ceba, una de pebrot i fins i tot una de caviar amb els símbol comunista dibuixat i que ens veiem obligats a reconèixer que era ben bona, però no prou per fer ombra a les truites àcrates.

Després de les truites la cultura popular, lliure, irreverent i autogestionada (la que està perseguida per qualsevol institució) va reviure a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat de la mà de la cançó d’autor, de jotes pre-pirenenques, de poesia urbana i llibertària, més humor i fins a un atracament o segrest expres en favor d’un nou mitjà de comunicació autogestionat.

Pel que fa a l’obra de “tràfec teatre” cal dir que va ser tot un èxit de públic i d’interpretació, del concert de la berguedana de moment no en tenim notícia i del del pèsol va anar molt bé en tots els sentits menys en l’econòmic.