logo b llibertari
llibertari

Crònica del sopar antirepressiu del passat divendres

El sopar antirepressiu d’aquest passat divendres al vespre va ser tot un èxit i es van recaptar uns 150 euros; destinats a pagar les despeses d’advocats i la condemna fruit del judici farsa arrel de l’agressió a un company de l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat per part de la policia privada de la discoteca La General.

Després del sopar, un nombrós grup de joves de la comarca, entre ells membres del conegut grup de hip-hop La Mêlée del Gremi i d’altres MC’s amb alt nivell de rapejar, van amenitzar la vetllada amb les seves treballades i espontànies ritmes.

L’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat va anunciar que no s’aturaran en cap cas les activitats del col·lectiu, encara l’autoritarisme ranci de l’Ajuntament de Berga fet palès amb l’expedient sancionador obert a l’Ateneu en organitzar el darrer sopar antirepressiu, ho vulgui impedir. Així doncs, l’Ateneu indicà que no es cedirà ni un mil·límetre i es lluitarà fins a les darreres conseqüències per tal de tombar l’arbitrària Ordenança de Convivència Ciutadana i Bon Govern que pretén tallar de soca arrel les iniciatives populars que no passin pel sedàs del consistori.

Cal destacar que durant el matí del passat dissabte es va col·locar un punt de recollida de signatures al Passeig de la Indústria en el marc de la campanya a fi de reclamar la immediata derogació de l’esmentada Ordenança, l’arxivament de les denúncies per l’ocupació reivindicativa del carrer del passat dia 30 de setembre a la Plaça de les Fonts i la multa a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat (Aquí formulari en paper de la recollida de firmes).

Melee1

Melee2