logo b llibertari
llibertari

De l’1 al 5 de maig: activitats de la primavera llibertària

1 de Maig: manifestacions dia de la classe treballadora:
Si creus que no és crisi sinó que és capitalisme. Si no et conformes ni a l’atur ni treballant. Si creus que els polítics, els empresaris i banquers ens roben la vida, el temps i els diners: unim-nos, lluitem i construim l’alternativa! Sinó ara, quan? Contra el xantatge laboral, revolució social!!!!

Lloc: 11:30h. Ben Plantada (Manresa) – 17h30. Arc del Triomf(Barcelona)

 

***

3 de Maig – 19h: Taller “DESAFIANT LA CULTURA DE LA MONOGÀMIA”
Com ens ho fem per superar la gelosia i poder obrir les nostres relacions?
Es possible un afecte i sexualitat mes inclosius i colectius?
En aquest taller intentarem empoderar-nos per explorar nous mons més enllà del patriarcat hetero.falo.monogamo.normatiu.

Lloc: Ateneu La Falç (Artés)

***

4 de Maig – 17h: Xerrada-debat “REPENSAR EL CAMP, REPOBLAR EL BAGES”
Presentació del grup “Repoblament”. Taula rodona: necessitats i aliances entorn els projectes rurals, vivenda i alimentació. Com creem xarxes de suport mutu que ens permetin recuperar espais des d’on cobrir la necessitat de sostre, menjar, economia pròpia i cures?

Lloc: Ruralxup (carretera d’igualada C-37, després de Mas Portell i abans del Xup)

***

 5 de Maig 19h: Presentació de “RECLAIM THE FIELDS”: Si ets una persona que treballa la terra per alimentar-se a si mateixa o a les seves, sigui de manera individual o col·lectiva. Si ets un/a pagès/a activista cansat/da del sistema agrícola actual. Si ets una persona que vol empoderar-se de la seva alimentació i participa activament de projectes de consum, de suport a la pagesia, xarxes de llavors, entre alternatives.

Et convidem a aquesta presentació, per conèixer més de prop Reclaim the Fields, un moviment de pagesos/es i no pagesos/ses que lluitem per defensar la terra agrària de la seva destrucció i acaparament, instal·lant més persones al camp per alimentar-nos a nosaltres mateixes i a les xarxes de persones i col·lectius afins, al mateix temps que experimentem noves formes de relacionar-nos més respectuoses, entre nosaltres i amb l’espai que ens envolta, mentre ens empoderem de les nostres vides.

Per a més informació: http://www.reclaimthefields.org/ca  Contacte: contacto@reclaimthefields.org

Lloc: Ateneu Popular la Sèquia