logo b llibertari
llibertari

Dispersen a les companyes preses per l’Operació Piñata

Llibertat anarquistes preses

Notícia extreta de: http://claudicarnuncarendirsejamas.noblogs.org/

El que ens temíem acaba per passar: dispersen als nostres companys segrestats per la “Operació Piñata”. Ens ho temíem perquè el sistema carcerari no anava a permetre que estiguessin tots junts en la mateixa presó tenint contacte entre ells i prop d’un entorn al qual resultava fàcil accedir a visitar i mostrar suport.

Amb gestos com aquests, no hi ha dubte de com de dur pot arribar a ser la presó per als presos i per als familiars, amics i companys que estem pendents de que no passi el que el sistema vol: aïllar. No en tenen prou amb tancar-los contra la seva voluntat, no en tenen prou amb posar-los en aïllament, no en tenen prou intervenint-los-hi les comunicacions …. els hi apliquen una volta de rosca més i és la dispersió.

La dispersió és una mesura que porta afectant els presos que lluiten des de fa anys i que pretén ser un desgast per als que donen suport a les persones que estan tancades. Desposseir del mínim arrelament que els haguessin pogut deixar, permetent estar a la ciutat on resideixen, seria el més ínfim que podria ocórrer, però fins a tals nivells d’hostilitat arriba el sistema.

Per tant nosaltres ens hem posat mans a l’obra i respondrem a aquests acarnissaments amb solidaritat. Seguirem donant suport als nostres companys estiguin on estiguin i no permetrem que passi el que el sistema carcerari pretén, que és aïllar.

A Madrid, Còrdova, Saragossa, Palència o on sigui que els portin, anirem amb ells i on siguin seguirem dient que les presons no són per reinserir, sinó per destruir a les persones i al seu entorn. Perquè la dispersió augmenta la repressió i contra la seva repressió,

LA NOSTRA SOLIDARITAT. ¡A TERRA ELS MURS DE LES PRESONS! LLIBERTAT ANARQUISTES I ANTI-AUTORITARIS PRESOS!

Les noves adreces de les preses:

PAUL JARA ZEVALLOS. Carretera M-241, Km. 5750. 28595 – Estremera (Madrid)

JAVIER GRIJALBO ADÁN. Autovía A-23, Km. 328. 50800 – Zuera (Zaragoza)

JAVIER GARCÍA CASTRO. Carretera Local P-120. 34210 – Dueñas (Palencia)

JORGE LINARES IZQUIERDO. Autovía Madrid – Cádiz, Km. 391. 14014 – Córdoba

ENRIQUE BALAGUER PÉREZ. Carretera M-609, Km. 3,5. 28791 – Soto del Real (Madrid)