logo b llibertari
llibertari

El “Centre” fa una crida per intentar ampliar el seu número de sòcies

El Centre d’Estudis Josep Ester Borràs és una entitat cultural i sense ànim de lucre, dedicada a la recerca, documentació i difusió històricosocial de l’Alt Llobregat. Des del centre es porta a terme una tasca de recopilació de tot tipus de documentació referent a la història social, alhora que organitzen actes de difusió cultural, ofereixen recursos pedagògics i organitzen tot tipus d’actes culturals.

La campanya per fer sòcies va començar el juliol de 2006. Des d’aleshores, segons ens informen, s’han fet moltes sòcies-cotitzants que han permès autogestionar l’entitat amb seguretat sense dependre tant de la parada de Patum. Sobretot s’han pogut iniciar projectes que estaven totalment parats per la manca de diners (informatització de la biblioteca, edició de discos i llibres, posar internet i telèfon…). Tanmateix, en aquest moment, després de les jornades de tardor, de l’inici de la informatització de la biblioteca i a punt d’abordar l’edició del proper llibre es troben en una situació econòmica molt precària i és per tot això que fan una crida a totes les moltes amigues, simpatitzants i antigues militants per tal que prenguin consciència de la magnitud del projecte i de la importància que col·laborin també econòmicament cotitzant, ja que és gairebé la única manera ètica per tirar endavant econòmicament totes aquestes coses que volen fer. Per tant, tot i que l’ideal és cotitzar i militar, com a mínim demanen a la gent propera que cotitzin.

Centre d'Estudis

Per poder tirar endavant aquest ampli porjecte cal que hi siguem totes i és per això que aquesta entitat cultural intensifica la seva campanya de difusió del seu projecte per tal de donar entrada a noves sòcies. Per fer-te sòcia omple i envia’ls la butlleta que trobaràs clicant aquí.