logo b llibertari
llibertari

Grups de formació anarquista de l’Assemblea Llibertària del Bages

grup-estudisdefweb111Aquest dimecres 5 de novembre va començar el grup de formació que impulsa l’Assemblea Llibertària del Bages a la biblioteca La Inquieta de l’Ateneu Popular La Sèquia.

Us convidem a les interessades a participar de la iniciativa d’aquest grup “d’estudis” on començarem treballant els principis bàsics de l’anarquisme.

Els grups de formació també ens serviran d’experiència d’autogestió. Mentre pensàvem en la metodologia de la formació, vam valorar no agafar la via de convidar alguna experta en alguna matèria i adoptar un model magistoèntric. Així doncs, sent coherents amb els principis anarquistes malgrat es tracti de formació teòrica, intentem dur-los a la pràctica en aquest sentit. Concretant: de forma rotativa, algunes de nosaltres seleccionarem els textos i continguts de cada sessió, els enviarem a l’enllaç que us adjuntem al final de la notícia per poder-los llegir amb anterioritat i durant la trobada quinzenal debatrem els temes.

La pròxima trobada serà el dimecres 19 de novembre.A continuació afegim l’enllaç on podreu trobar i descarregar els textos per als debats: http://issuu.com/allbages/docs/grupestudis1