logo b llibertari
llibertari

Inauguració del local del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Associació Cultural Columna Terra i Llibertat

inauguracio2 inauguracio3 inauguraciocentre1Dijous 22 de novembre, a les 19h. Projecció del film Buenaventura Durruti anarquista de Jean Louis Comolli i protagonitzat per Albert Boadella i els joglars. Al local del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i L’Associació Cultural Columna Terra i Llibertat, al carrer del Balç nº4.

Divendres 23 de novembre, a les 19h. Projecció del vídeo Durruti en la revolución española d’Abel Paz i Paco Ríos, al local del C.E.J.E.B. i l’A.C.C.T.LL.

A LES 22H. A LA PLAÇA DEL FORN CONCERT a càrrec de:

Columna Metralla (Hardcore – Berga)

Las Hermanas de Charly Chan (DJ’s & MC’s reggae hip-hop party – Berga)

DJ Milo (Festeta housera – Berga)

Dissabte 24 de novembre, a les 12h. Inauguració del local amb la presència d’Abel Paz i Dolors Marín.

 

S’explicarà la tasca que duen i volen dur a terme les dues associacions. A les 14h. Dinar popular a l’Ateneu Llibertari del Berguedà (c/ Pinsania s/n). A les 18h. xerrada-col·loqui entorn la figura de Bonaventura Durruti a càrrec del seu biògraf Abel Paz, i de la cultura llibertària a càrrec de Dolors Marín, al centre cívic de Berga (c/ Mestre Pedret s/n).

Diumenge 25 de novembre, a les 12h. a Queralt, al balcó on es van tirar part de les cendres d’en Ramon Casals. Homenatge al company anarquista “RAMONET XIC”.

homenatge-ramonet

Centre d’Estudis Josep Ester Borràs

Associació Cultural Columna Terra i Llibertat

Valoració:

Tots els actes van anar molt bé amb gran presència de públic, amb molt dinamisme, participació i ressò social. Com a nota negativa cal destacar la presència de dos mossos d’esquadra suposadament d’incògnit que feren més pena que cap altra cosa.