logo b llibertari
llibertari

Jornada per l’autogestió de la informació

16 de desembre jornada per a la contrainformació a l’Ateneu Llibertari del Berguedà (carrer Pinsania núm. 7 bxos). Actes tot el dia: dinar popular, subasta popular, projecció de “Radio fabela” i molt més.

GRAN SUBHASTA POPULAR DEL CAPDAMUNT DE LA VILA

El proper dissabte 16 de desembre, a les 20:00 h.,en el marc d’unes jornades per la comunicació popular, es portarà a terme una gran subhasta a partir de les valuoses obres, coses i objectes que les persones participants o col·laboradores portaran. Esperem la vostra aportació personal o col·lectiva i us animem a pensar, imaginar crear, participar i finalment, a gastar, si cal en tan capitalista partida. Dels diners recollits en volem fer ones hertzianes que es colaran per les parets de casa teva…

Bases:

  • El termini de lliurament d’obres i objectes serà fins el mateix dia i hora de la subhasta, a l’Ateneu Llibertari.
  • S’accepten donacions anònimes
  • El màxim que es podrà pagar per una sola peça serà de 10 euros, a partir d’aquí, els compradors hauran de deixar penyora.
  • Els diners no ho són tot, però ajuden.
  • Qualsevol cosa és digna de ser subhastada.
  • Es premiarà amb l’honorific Estel Negre dels lluitadors de Cal Corneta aquella obra o objecte concursant que el jurat consideri de major valor espiritual, que no tindrà perquè coincidir amb la de major valor econòmic.

Visca el reciclatge, visca l’art al servei del poble, visca la classe obrera!