logo b llibertari
llibertari

Jornades de cinema: “Què ens diu el cinema?”

Del 3 de març al 7 d’abril
jornadescinema1Divendres, 3 de març a les 22,30 h. : Projecció del film Citizen Kane (Ciudadano Kane) d’Orson Welles, amb la participació de Lluis Bonet, crític de cinema de La Vanguardia. La projecció i el posterior debat tindran lloc al Teatre Municipal de Berga, C/Ronda Queralt, 15.
 
Divendres, 10 de març a les 22.30 h. : Projecció del film Paths of Glory (Senderos de Gloria) d’Stanley Kubrick, amb la participació de José Maria Caparrós, doctor en història, professor a la UB i autor de varis llibres entorn les relacions entre la història i el cinema, al Teatre Municipal de Berga.
 
Divendres, 17 de març a les 22.30 h. : Projecció del film  Ladri di Biciclette (Ladrón de Bicicletas) de Vittorio de Sica, amb la participació de Ramon Alquèzar, doctor en història, professor a la UAB i especialista en les relacions entre història i cinema, al Teatre Municipal de Berga.
 
Divendres, 24 de març a les 22.30 h. : Projecció del film Rashomon d’Akira Kurosawa, amb la participació de Manuel Delgado, doctor en antropologia i professor a la UB, al Teatre Municipal de Berga.
 
Divendres, 31 de març a les 22.30 h. : Projecció del film The Gold Rush (La Quimera del Oro) de Charles Chaplin, amb la participació de Jordi Bordas, crític de cinema de Regió7, al Teatre Municipal de Berga.
 
Divendres, 7 d’abril a les 22.30 h. : Projecció del film Rear Window (La Ventana Indiscreta) d’Alfred Hitchcock, amb la participació d’Eduard de Vicente, crític de cinema de El Periódico, al Teatre Municipal de Berga.
EXPOSICIÓ PERMANENT ENTORN EL CINEMA A LA BIBLIOTECA POPULAR RAMON VINYES I CLUET DE BERGA DES DEL DIVENDRES 3 DE MARÇ AL DIVENDRES 7 D’ABRIL, SOTA EL TÍTOL “HOMO HOMINI LUPUS EST?”