logo b llibertari
llibertari

konvent puntzero 2008

El passat capdesetmana (7 i 8 juny) es van obrir les portes de Konvent punt zero, una gran iniciativa de mostra artística a gran escala en un espai insòlit; l’antic konvent de Cal Rosal (prop Berga).

El resultat són el pas de més d’un miler de visites i un treball que va agafant cos i força a la comarca. L’interés mostrat ha obert portes a galeristes i persones que viuen al voltant de l’art.

L’espai ha deixat de ser la vivenda de les monges i de l’embolcall industrial de la vora, per formar part de la voluntat creativa de més d’una quarantena d’artistes, majoritàriament de les comarques centrals, fusionant el concepte espaial amb llibertat artística. D’aquesta manera la tercera edició de la mostra ha començat a consolidar dates i artistes per a properes edicions.

D’aquí n’han sortit propostes arriscades per a tots els públics, bona part de les peces exposades han estat dins el món de la instal·lació i el vídeo, també hi ha hagut lloc per la fotografia, la pintura i inclús peces en petit format de bisuteria especial, pensada exclusivament per la mostra.

konvent punt zero és possible gràcies l’esforç d’artistes del berguedà, bages, solsonès, osona i barcelonès entre altres.