logo b llibertari
llibertari

Konvent.0

Durant els dies 26,27 i 28 de maig s’obre de nou el convent de cal rosal, per oferir la segona edició del projecte artístic multidisciplinari konvent punt ZERO’07.

A la proposta coincideixen artistes emprenedors i consolidats, de perfil exigent, recerca creativa de les pròpies inquietuds, experimentació, evolució i comprimís social.

Cada artista s’apropia de l’espai per oferir una experiència visual multidisciplinària com pintura, fotografia, instal·lacions, audio-visuals, curtmetratges i música, integrats dins d’un recinte intens i majestuós.

Els artistes provenen del Berguedà, Bages i Vallès i la principal connexió és l’art i els seus processos.

L’espai expositiu és un antic convent de segle XIX que formava part del conjunt de la colònia textil de cal rosal fundada pels germans Antoni, Ramon i Agustí Rosal i Cortina.

El convent després de més de cent anys abandona les seves funcions religioses i passa a ser habitat com a espai polivalent per joves de la mateixa població.

Des de fa més de deu anys i fins l’actualitat s’ha utilitzat per tirar endavant diferents activitats i projectes culturals.

horaris de cel.les:
dissabte de 16:00 a 20:00 h
diumenge i dilluns de 11:00 h. a 19:00 h.

dissabte:
17:00 h. performance a càrrec d’etílic TEATRE
20:00 h. actuació d’etílic TEATRE amb l’espectacle “la rentadora”

20:30 h. actuació d’Anita Miltoff

diumenge:
tarda: música en directe amb xavi GUITÓ/ pòlit MIRÓ i ramon ESCALÉ
19:00 h. show musical a càrrec de xevi POLL homenatge a mike patton
vocalista de Faith no More

Submisos a les inquietuds d’un grapat de somnis submergits, traginem autismes per les aigües subterrànies del Konvent. Per-versos i mig guerxos fem punteria sense quasi artilleria.

PRODUIR-CONSUMIR

PRODUIR-CONSUMIR

PRODUIR-CONSUMIR

-vacances-

CONSUMIR

CONSUMIR

CONSUM-ISME