logo b llibertari
llibertari

La CGT obté majoria absoluta a les residències La Onada de Casserres i Sant Bernabé de Berga

Tant a la residència la Onada de Casserres com a la residència Sant Bernabé de Berga fa uns mesos vam crear seccions sindicals i vam plantejar a l’empresa unes bases reivindicatives. A més vam promoure eleccions sindicals per tenir també la representació legal dels treballadors. Son dues seccions grans i fortes i malgrat les maniobres de les empreses junt amb UGT i CCOO per intentar que la representació legal estés en mans d’algú pro-empresa la majoria dels treballadors van ser molt clars i la CGT té tota la representació legal.

Eleccions a l’Onada Casserres, es triaven 3 delegats: Alicia (CGT) 26 vots Merce (CGT) 24 vots David (CGT) 21 vots Nuria (UGT) 4 vots Una demostració de força de la CGT davant les maniobres empresa-ugt per evitar l’autorganització. Felicitats companys/es!

Eleccions sindicals a la Residencia St Bernabé de #Berga on fa uns mesos fem sindicalisme des de la secció sindical: Carmen (CGT) : 25 Joana (CGT) : 24 Blanca (CGT) : 23 Marta (CCOO) : 9 Pilar (CCOO) : 7 Sílvia (CCOO) : 7 Les 3 delegades escollides de la #CGT. Felicitats!