logo b llibertari
llibertari

L’Ajuntament de Berga no deixa fer el concert de presentació del disc d’Hormigón Armado en aquest grup i al Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat

El concert de presentació del primer disc del grup berguedà Hormigón Armado ha estat prohibit per l’Ajuntament de Berga.

Aquest concert com el CD que pretenia presentar era organitzat pel mateix grup i pel Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat.

Davant la impossibilitat de fer actes de manera legal que aquestes dues entitats tenen des de fa temps a Berga, s’ha optat per presentar el disc en el marc del concert de Patum, ja que no sembla possible que l’Ajuntament s’atreveixi a prohibir aquest esdeveniment. En el mateix concert també presentaràn el seu nou treball el grup berguedà The Ajos Porros Band.

Algunes entitats, associacions o partits polítics de Berga poden organtizar concerts, sense traves i fins i tot amb la col·laboració del consistori, d’altres no. Això és un fet. A partir d’aquí que cadasqú tregui les conclusions que vulgui, que el cap no està només per dur cresta (que també). Salut i que la lluita al carrer no s’aturi!