logo b llibertari
llibertari

[Núria] Detencions i carregues a Madrid

12.36.- Ens arriben les primeres imatges dels contucionats. Sembla ser que les càrregues han estat molt dures.

12.29.- LA POLÍCIA NACIONAL HA DETINGUT UNA ALTRA PERSONA. Dels grups que tenen aïllats a la Plaça Colon van cridant individualment a gent per identificar-la. Després d’una d’aquestes identificacions s’han endut una persona persona més. EL NOMBRE DE DETINGUTS PODRIA ANAR DE LES 3 A LES 6 PERSONES.

12.22.- SEMBLA SER QUE LA POLICIA NACIONAL ESTÀ MOLT NERVIOSA. No deixen dislodre la manifestació. Han partit la manifestació en diversos blocs i estan identificant a gent. Els tenen a tots bloquejats a la Plaça Colon. ES CONFIRMA QUE HI HA DOS DETINGUTS I SEMBLA SER QUE N’HI PODRIA HAVER DOS O TRES MÉS.

12.19.- LA POLICIA NACIONAL HA CARREGAT PER SEGON COP. Es possible que hi hagi dos detinguts, però estem a l’espera de la confirmació.

12.15.- LA POLICIA NACIONAL HA CARREGAT CONTRA LES PERSONES CONCENTRADES FORA DE L’AUDIÈNCIA NACIONAL, el grup de suport ha quedat dividit i hi ha hagut ferits. És possible que hi hagi algun detingut.

11.20.- Una vuitantena de persones segueix concentrada davant de les portes de l’Audiència Nacional. Un cordó policial els impedeix qualsevol moviment.

11.15.- Audiència Nacional. Acaba de declarar Núria Pórtulas davant del jutge. Ara estan declarant els Mossos d’Equadra, que previsiblement mantindran les acusacions, quan tinguem informació mes detallada del judici us la farem arribar.

09.45h.- Madrid. El judici ha començat. 20 persones aproximadament han pogut entrar a la sala a acompanyar la Núria. A les portes de l’Audiència Nacional s’hi concentren unes 100 persones de suport, on també hi ha un cordó policial.

El seguiment a: elsud.org