logo b llibertari
llibertari

Primer piquet informatiu a l’Agència de Viatges del Corte Inglés de Manresa

Boicot El Corte InglésUna vintena de persones realitzaren ahir 10 de novembre un piquet informatiu a l’Agència de Viatges del Corte Inglés al carrer Carrió de la ciutat de Manresa. D’aquesta manera es pretenia estendre un bri de solidaritat cap els dos companys imputats pels aldarulls de la vaga general del 29-M que tindran judici el pròxim 12 de gener, a qui el Corte Inglés demana 8.500 euros en concepte de responsabilitat civil. També s’aprofità la mobilització per donar a conèixer les paupèrrimes condicions laborals a les què es veuen abocades moltes de les treballadores de l’empresa.

Al llarg del piquet, es repartiren centenars d’octavetes, s’enganxaren adhesius i cartells i es cridaren consignes com “El Corte Inglés explota i persegueix”.

Per últim, es recordà a l’encarregada de la botiga, que la crida i les accions de boicot continuarien fins la retirada de la denúncia i la renúncia explícita al cobrament de la responsabilitat civil per part de l’empresa.

Demostrem que la solidaritat és la nostra millor arma!

Podeu llegir la octaveta repartida així com tenir accés a tots els materials de la campanya a: https://lavagaquevolem.wordpress.com/