logo b llibertari
llibertari

Publicades les bases per fer barraques per Patum

L’Ajuntament de Berga ha publicat unes bases per tal que totes aquelles entitats juvenils que ho desitgin, puguin participar en les barraques i concerts de Patum del 2 al 6 de juny de 2010

Tots aquells que vulguin participar en les barraques de Patum d’enguany poden consultar les bases a la web de l’Ajuntament www.ajberga.cat on s’especifiquen tots els requisits i condicions necessàries. Caldrà presentar la proposta al Registre general de l’Ajuntament de Berga abans del dimecres 31 de març de 2010 (inclòs).

En el cas que es presentessin més entitats que espai per a muntar barraca, es faria un sorteig públic entre totes les entitats.

Dintre la programació dels concerts de dissabte hi ha Brams, a més a més, enguany es vol donar l’oportunitat a qualsevol grup local de poder tocar aquest dia, per aquest motiu es realitzarà un sorteig entre tots aquells grups locals que enviïn sol·licitud al correu de les tècniques de joventut abans del 20 d’abril.

Per a qualsevol dubte relacionat amb les barraques i concerts de Patum es podrà contactar amb les tècniques de joventut a través del correu electrònic joventut@ajberga.cat, o bé trucant a l’oficina de joventut 93 822 34 77

Notícia extreta del Berguedà Actual