logo b llibertari
llibertari

Punk al Bosc 2009

PUNK AL BOSC 2009

Com ja debeu saber, al setembre cel·lebrem el millor festival del Berguedà, i com que ja ho tenim tot lligat, ja es hora d’informar a la gent abans de començar les vacances….jeje

Aquest any tindrem les actuacions de: FURA, BATAKAZO, SKANDOL PÚBLIC, TRANSICIÓN, MILENRAMA, KARBUNKO, THE AJOS PORROS BAND, HABEAS CORPUS, HORMIGÓN ARMADO Y HANKA GORRI.

El festival començará el divendres 11 de setembre (no teniu excusa que és festiu a Catalunya…) a les 22 h puntuals i acabará el dissabte 12 de setembre a les 5 h de la matinada (anant bé de temps). Seran dos dies amb concerts i natura que no us podeu perdre. I com ja sabeu de cada any, hi haurà barres per poder menjar i/o beure tota la nit, espai per a les distribuidores que s’hi vulguin apuntar a la festa, i una petita zona d’acampada (us aconsellem portar roba d’abric, ja que al costat del riu en aquesta època fa fresqueta de la bona i el que avisa no es traidor…es avisador!).

Així que ja podeu reservar a la vostra agenda els dies 11 i 12 de setembre si voleu coneixer a gent estupenda amb ganes de disfrutar de bona musica i de l’aire lliure.

I recordeu que NO es pot fer foc al bosc, ni per escalfar-se el cos, ni el menjar, ni cremar bruixes (sobretot això, mai!), ni res de res!!

Us esperem a La Font Negra (Berga), i no us oblideu de que ens trobareu també a: www.myspace.com/punkalbosc

Salut!

Ben Anats