logo b llibertari
llibertari

Registren l’Ateneu Llibertari de Sabadell entre altres locals o vivendes…

El mateix dia que el molt honorable cos policial dels Mossos d’Esquadra destinen esforços a desallotjar Can Piella, un dimecres 15 de maig de l’any 2013, no han tingut res millor a fer que entrar sense ordre judicial al locals de l’Ateneu Llibertari de Sabadell. Llegir tot el comunicat de CNT de Sabadell…

Sembla ser, segons la Directa, que hi ha un detingut a Sabadell, del segon registre que s’ha fet a la ciutat i un altre registre a Avinyó (Bages). Tot això està per confirmar.

Dijous 16, 10 h: Segons informa l’edició impresa del periodico són 5 detencions. Un home a un pis de Sabadell i una dona i dos homes a una casa situada entre Cantallops i l’Avinyonet (Alt Penedes, al costat de Vilafranca). Una altra dona amb nens molt petits no l’han detinguda finalment. Hi ha molt poca informació…

Dijous 16, 14.30 h: segons la Directa més del detingut de Sabadell, un és d’Avinyó i els altres de Cantallops (Empordà).

Tots els mitjans estan d’acord en assenyalar que s’han detingut els administradors d’un grup de facebook anomenat kolectiu bandera negra.

El grup Bandera Negra de Madrid adherit a la FIJL ha tret un comunicat aclarint que no tenen res a veure, però tot això ja són embolics dels periodistes.

Per més informació us remetem al portal alasbarricadas.

Comunicat de l’Assemblea llibertària del Bages:

Des de l’Assemblea Llibertària del Bages voldríem transmetre tota la nostra solidaritat amb les 5 persones detingudes ahir a diversos llocs de Catalunya. També expressem la nostra solidaritat amb l’Ateneu Llibertari de Sabadell que va patir l’escorcoll dels mossos d’esquadra. Ahir, 15M, 21 persones van ser detingudes per motius polítics a l’estat espanyol. Creiem que aquesta onada represiva no és casual.

Segons les escases notícies que ens arriben, el ‘delicte’ d’aquestes persones ha sigut administrar un grup de Facebook. Els mitjans de comunicació han aprofitat per a acusar-los de ser els autors materials de diverses accions, entre elles la d’infiltrar-se en las manifestacions del 15-M (!). Esperem que les i els companys surtin el més aviat possible. La repressió no ens aturarà, ni ens dividirà.

Amunt els que lluiten.