logo b llibertari
llibertari

Roda de premsa de la Federació Anarquista de Catalunya

La Federació Anarquista de Catalunya dóna el seu tret de sortida públic des de la Plaça Cal Muns.L’Ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga i el Grup Nosaltres del Bages són dos grups adherits a la FAC.

WP_001294Aquest matí ha tingut lloc al barri de Sants la primera roda de premsa de la FAC, en el marc de la campanya amb què l’agrupació llibertària difon el seu naixement oficial.

Després de llençar a finals de març un vídeo on es presentaven formalment, en aquesta ocasió s’han fet públics els eixos socials de la federació, basats en el feminisme, l’ecologisme i el respecte als animals, l’educació, l’habitatge, el treball i l’antifeixisme.

Tota la campanya gira entorn del lema Has pensat que potser ets anarquista?, amb què la Federació Anarquista de Catalunya pretén mostrar i difondre l’arrel àcrata de moltes de les pràctiques quotidianes més esteses.

Aquesta difusió continuarà amb un tour per diferents localitats catalanes on encara no hi hagi cap grup llibertari o veïnal o que desconegui la FAC. Paral·lelament, la campanya també es durà a terme pels mateixos barris, pobles o centres educatius dels 17 col·lectius que actualment integren la federació. La motivació final és aconseguir una vinculació real i palpable entre les llibertàries d’arreu de Catalunya; una unió que sumi esforços i respecti totes les particularitats.