logo b llibertari
llibertari

Roser Farràs nova presidenta de l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat

La famosa berguedana Roser Farràs fins ara presidenta de l’Associació de Veïns del Capdamunt de la Vila de Berga va ser escollida el passat dissabte en assemblea general, nova presidenta de l’Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat.

Farràs que es declara més aviat Kropotkiana, contrària a l’anarcocol·lectivisme bakuninià, però sobretot insurreccionalista va afirmar que la gestió de l’anterior junta encapçalada per l’Andreu va ser nefasta per a la Idea, totalment reformista i excessivament legalista.

La companya Roser, com ara es fa dir, (amb un llibre de Bonanno sota l’aixella), ha fet fora de casa al seu fill que es troba actualment ingressat a un sanatori i ha cremat la cereria que aquest jove berguedà regentava. En acabat ha afirmat: “l’única església que il·lumina és la que crema i d’ara en endavant a Berga les coses canviaran, s’han acabat les mitges tintes” acte seguit ha amenaçat l’alcalde i el senyor rector amb una pistola “Star” i pujada a una Bultaco Metralla ha marxat cap als canals de Sant Miquel seguida del senyor Bella que anava en vespino i que, amb permís del senyor Josep Xoy, passarà a ser el lloctinent de la companya Roser.

La senyora Vizueta que es trobava comprant sabates ha afirmat que des de feia mesos li anaven al darrera en considerar-la la cap de les “Pubilles de Belzebú” però que no es pensaven que arribaria tant lluny. Amb els Mossos no hem pogut contactar ja que es trobaven desallotjant diverses cases okupes de Manresa amb l’ajuda de Regió7.

Amb tot l’escàndol el senyor alcalde Ramon Camps ha hagut de ser ingressat d’urgència a un hospital de campanya instal·lat a Cal Blasi on se li ha hagut d’implantar un contaquilòmetres, ja que amb un marcapassos no n’hi havia prou. Tanmateix ha tingut temps de dir des de la seva ràdio, volem dir Ràdio Berga: “Més multes!“.

Les CUP afirmen que demà faran un comunicat oficial, més que res per sortir a la premsa. Mentrestant, el Ramiro ha estat vist amb una pancarta cridant visques al Caudillo.

En un altre ordre de coses, Aramís Fuster està molt contenta de ser l’ambaixadora del Berguedà arreu del món arrel d’una enquesta de Ràdio Berga.

Seguirem informant.

Atenció senyor jutge i grups d’acció anarquistes de Berga: Aquesta notícia no és certa ja que es tracta d’una innocentada.