logo b llibertari
llibertari

Subversió feminista de l’economia

16 de Novembre a les 12h – Xerrada sobre economia feminista + vermuth radiofònic

Ja portem camí xerrant, repensant-nos, llegint, debatent…. sobre altres maneres de fer economia.

Economia no només és les relacions productives, allò monetari, la mercantilització de béns i serveis….

Economia també és qui ens cuida quan ens posem malaltes, preguntar-nos com estem, encendre l’estufa, parlar quan tenim conflictes entre nosaltres, donar-nos un cop de mà quan ens quedem tirades amb la cequi (C-15), donar tomacó a la veïna si li ha caigut la pedregada a ella…..

Per tot això i més, ens emociona la idea d’ajuntar-nos col·lectius i persones del Bages que caminem per dreceres subversives i debatre plegades sobre com incorporem les cures, com valorem i quin espai donem a les relacions no productives, quines xarxes de suport estem teixint i quines dificultats ens estem trobant…

Això serà el diumenge 16 de novembre a les 12h a l’Ateneu la Sèquia. Iniciarem amb la xerrada de l’Amaia Pérez Orozco sobre “Subversió feminista de l’economia” i després obrirem debat amb totes aquestes qüestions i les que sorgeixin! I tot això acompanyat de bona birra i bons aliments, tots fet casa!

Comptarem amb un espai infantil per les que vingueu amb nens i nenes i l’accés estarà adaptat per a les persones amb diversitat funcional.
Us hi esperem!!!

Salut i dreceres!

 

mariamiricartelweb