logo b llibertari
llibertari

Valoracions de la Marxa-Homenatge als Maquis 2017

Sóc un dels diferents personatges que vam participar en aquesta marxa, el més gran per l’edat. Estic molt content i satisfet d’haver-la fet, perquè com experiència va estar força bé.

Primer de tot vull felicitar als companys/es de Berga per diversos motius: la seva constància i dedicació a la causa llibertària, la capacitat d’organitzar coordinar i improvisar, i per últim la paciència que hi posen.

Felicitats companys!  Us estimo!

La part negativa va ser representada per alguns elements que sembla que només van als llocs a criticar, exigir i boicotejar. Haig de dir al respecte que això és una activitat creada per estar entre companys i amics, i no una activitat d’una agència de viatges. També recordar, que l’anarquia com la més alta expressió de l’ordre no té res a veure amb el caos i desordre personal que algú va evidenciar.

Tindré bons records de gent maca: el Kiko, la Soca, el Peter, la valenciana, les noies de Manresa que van afegir empenta i alegria a la marxa, i potser algú més… Bàsicament vaig caminar i gaudir de la bona companyia, objectius senzills i fàcils d’assolir.

Dins l’apartat de suggeriments haig de dir que alguns carnívors (més aviat omnívors) vam trobar a faltar algun tipus de menjar d’origen animal: llet, pernil… El menú era complert, però per gent totalment vegetariana.

És una llàstima que la gent de la meva edat estiguin tan apalancats i adormits en la seva vida privada: família, treball, propietats, nacionalismes. Ves a saber! potser amb aquests ínfims paràmetres han aconseguit la seva plenitud total. Només deixa’t portar!

L’inconformisme és essencial. Salut!

Àngel