logo b llibertari
llibertari

Victoria sindical a l’Ajuntament de Berga

Les dues persones que es quedaven sense feina entren al pla estabilització de l’Ajuntament de Berga:


Ha estat una llarga lluita: reunions de caràcter tècnic i polític amb negatives constants, dient que no hi havia cap possibilitat i que una de les treballadores es quedaria sense feina per culpa de tecnicismes, i l’altra s’hauria de presentar a un concurs oposició, per tercera vegada.
Però finalment què han aconseguit?

_Aturar el procés selectiu per tal que puguin presentar-se al pla d’estabilització.
_Que la treballadora que es quedava sense feina també pugui optar a consolidar la plaça.

Tot i que semblava per part del consistori que no hi havia res a fer, des de la Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Berga van decidir lluitar pels seus llocs de feina i per totes la resta de persones que es trovaben en una situació similar i que han pogut entrar al pla d’estabilització. Finalment, l’Ajuntament de Berga ha cedit davant les justes reivindicacions , gràcies a la lluita de la CGT a Berga i de la CGT i els interins en general a la resta de l’estat aconseguint modificar l’Izetazo.
Gràcies a la lluita insistent han aconseguit que es deixin de vulnerar els seus drets laborals.

Volem donar les gràcies al suport de la Secció de la CGT de la Diputació de Barcelona i a la CGT en el seu conjunt que ha donat la cara en la lluita contra l’Icetazo i que va visibilitzar la nostra lluita i la lluita de moltes persones en abús de temporalitat.

Secció sindical de la CGT Ajuntament de Berga